Мъжът от Добринище е убит от собствената си майка? 06.08 | 12:43

Разследващите не изключват и тази версия при разгадаването на тежкото престъпление

От iNews

73-годишната майка е убила сина си в Добринище. Това е една от версиите на тежкото престъпление, случило се тази нощ, върху които работят разследващите. 

Сигналът за убийството е постъпил към три часа през нощта, именно от майката на убития. Нейната версия била, че е открила 42-годишния Йордан Галчев в дома им и дори е видяла двама мъже да бягат. Галчев е бил открит с разбита глава. Смъртта му е била констатирана от медицински екип на ФСМП-Банско.

Зад вратата на дома е било открито и оръжието на престъплението-брадва. Снощи Йордан се събрал да пие с още двама приятели, които рано тази сутрин са били задържани. Стана ясно, че той често е обръщал поглед към чашката и пиянските запои и постоянния тормоз от страна на осиновения й син, са били нерядко срещано явление за жената.

73-годишната жена се разпитва от полицията. Двамата приятели на жертвата също. Убитият имал скандални прояви. Плашел, че ще запали дома си. Посягал е и на майка си. Работата по тежкото престъпление продължава, съобщи struma.bg 

 

 

 

 

Водещи

Най-четени