НДК с акция "Запази билет" 29.03 | 13:35

Закупеният билет за концертите на Александрина Пендачанска и „Tango“ получава отстъпка за концерта на Ангел Заберски „Symphony Jazz“

От iNews.bg

НДК ще зарадва верните почитатели на музикалното изкуство със специално великденско предложение. Акцията "Запази билет" дава възможност на всеки зрител, закупил билет за продуцираните от НДК концерти – "Tango" на Людмил Ангелов и Веско Ешкенази и "Това съм аз" на Александрина Пендачанска да закупи билет за концерта на Ангел Заберски – "Symphony Jazz" на стойност 15 лв. Единственото условие е да предоставите запазения билет на касите на Билетен център.

Концертът "Symphony Jazz" е продължение на линията, която Национален дворец на културата следва, а именно да продуцира нова музика от български композитори, както и да подпомага създаването на нови аранжименти на световни музикални образци от различни жанрове.

Проектът включва симфоничен джаз и фолклорни пиеси от световната и родна сцена. На 24 април от 20:00 часа в зала 1 на НДК Заберски ще събере едни от най-популярните имена от българската джаз сцена: Михаил Йосифов, Велислав Стоянов, Мартин Ташев, Стоян Янкулов-Стунджи, SkilleR, Тодор Бакърджиев, Борис Таслев, Михаил Михайлов и Димитър Узунов, 38 членен щрайх оркестър с диригент Григор Паликаров, както и интересни гост-солисти.

Водещи

Най-четени