Нинова твърдо амбицирана за изборна победа на БСП 08.02 | 13:05

Стефан Данаилов ще води две листи, но ще има и изненади, обеща шефката на социалистите

От iNews.bg

Целта на коалиция "БСП за България" е да бъде първа политическа сила на парламентарните избори на 26 март. Това обяви пред журналисти председателят на социалистическата партия Корнелия Нинова, след като внесе в ЦИК 6000 подписа за регистрация на новата лява коалиция на БСП за участие на парламентарните избори на 26 март.

"Внесохме 6000 подписа за шестица, за отличен", каза червената лидерка. И посочи, че в листите на "БСП за България" ще участват "и опитни колеги в парламентаризма, и нови и силни лица в гражданската квота, които събират голяма обществена подкрепа".

"Уверявам ви, че ще има изненади", подчерта Нинова. И уточни, че зам.-председателят на БСП Стефан Данаилов няма 12 години стаж в парламента и ще бъде водач вероятно на две листи.

Тя обясни, че сновни послания по време на кампанията за "БСП за България" ще бъдат "правила, възмездие за тези, които не ги спазват, сигурност и справедливост, облечени в конкретни мерки и политики".

"Като спечелим, ще ви кажем с кого ще управляваме", каза Нинова в отговор на въпрос за евентуална коалиция след изборите. Тя пожела на всички партии "една смислена, разумна кампания и най-добрият да победи". "Ние вярваме, че това ще бъде "БСП за България", убедена е Корнелия Нинова.  

Най-четени