Нова барикада в апартамент, този път в Стара Загора 28.03 | 14:09

След часове преговори полицията арестува 6 човека, един е избягал и в момента се издирва

От iNews.bg

Буквално в рамките на няколко часа, след като вчера приключи драмата са барикадиралия се в жилището си в столичния квартал "Стрелбище" въоръжен и психично болен бивш полицай, подобен инцидент се случва в Стара Загора. Там, отново в апартамент, се барикадира шумна компания от 7 човека. Младежите вилняли цяла нощ, вдигали шум, тормозили съседите, хвърляли коктейли "Молотов" през балкона и дори предизвикали малък пожар пред блока.

"Купонът" продължил и през тази сутрин, което принудило комшиите да се обадят в полицията, съобщи БГНЕС. Веднага след пристигането на органите на реда обаче шумната компания се барикадирала в апартамента и отказвала да излезе. Драмата приключила след няколко часа преговори. Минути преди 13:00 ч. компанията била изведена от жилището. С изключение на един човек, който е успял да избяга и в момента се издирва.

Останалите са задържани. Оказва се още и че основният виновник за инцидента – собственикът на апартамента, който е известен с прякора Стамбето, е известен на полицията, тъй като е криминално проявен.

Най-четени