Нощ на пожарите в София 13.07 | 07:27

Снощи човек загина в изпепелен изоставен вагон, рано тази сутрин подпалиха 9 микробуса

От iNews.bg

Серия от пожари се разразиха през изтеклата нощ в София. Единият, за съжаление, взе жертва. Снощи в района на Сточна гара пламъци обхванаха изоставен стар хладилен вагон. Той е бил обитаван от клошари и по всяка вероятност огънят е тръгнал от тях. Когато пламъците са се разгорели, единият от обитателите му не е успял да излезе и е загинал, съобщава БГНЕС. Според информация на клошари, обитаващи други от изоставените вагони там, преди да лумне пожарът, въпросният е бил много пиян.

Тялото на загиналия човек е открито открит от пожарникарите след потушаването на огъня.Пак според показания на бездомници, обитаващи изоставените вагони там, в изгорелия са живеели двама мъже и една жена. В потушаването на пламъците са участвали 20 души с четири противопожарни автомобила.

Рано тази сутрин пък друг голям пожар се е разразил в столичния квартал "Младост”. В близост до кино на Околовръстното шосе са горели 9 пътнически микробуса, предаде Нова телевизия. Те са собственост на частна фирма. По всяка вероятност палежът е умишлен.

Водещи

Най-четени