Окичено в сърца и валентинки дърво се превръща в атракция 12.02 | 12:29

То краси търговищкото село Буховци

От Теодора Кокаланова

Село Буховци също няма да изневери на празника и ще почете по странен, атрактивен и публичен начин Деня на влюбените. "Дърво на любовта" краси неговия площад, а поводът за атрактивната инициатива е 14 февруари, гордо отбеляза кметът на селото Здравка Бонева.

Идеята дървото да се кичи със сърца и валентинки е на местното читалище. Впечатляващият замисъл се реализира с подкрепата на кметството. Жителите на селото са щастливи, че по този начин центърът на селото се изпъстря с любов и празнично настроение.

Всеки, който иска, може да си вземе валентинка, да я надпише с любовно послание и да я адресира до любим човек, допълни Бонева. Дървото с розови сърца и червени валентинки привлича всички погледи и се превръща в причина хората да се усмихнат и да кажат "Обичам те!" на човека до себе си.

Според кмета Бонева младите хора на Буховци заслужават животът им да бъде разнообразен и по-оптимистичен. До Деня на влюбените дървото може да бъде доукрасявано, а на 14-и всеки може да потърси послание до себе си, предаде БТА.

Водещи

Най-четени