Октай Енимехмедов пак прописа от ареста 04.04 | 08:44

Зове Доган и близките му да слязат от сцената, иначе "нито НСО, нито НЛО" ще ги спаси

От Диана Цветкова

Октай Енимехмедов, който вчера се сдоби с обвинение за опит за умишлено убийство на почетния лидер на ДПС Ахмед Доган, написа второ писмо от столичния арест, в който се намира от близо 2 месеца.

Писмото, публикувано във в. "24 часа", е озаглавено "За чиста и свята република” (по Левски), а хартията му е оцветена като българския трибагреник. То е с дата 2 април.

"Нека лидерът на ДПС Ахмед Доган и пиявиците около него, които са част от неговото тяло, приемат случилото се в НДК като предупреждение и възможност, която им се предоставя в днешните демократични времена”, започва писмото на Енимехмедов.

В него 27-годишният мъж съветва Сокола и хората около него да слязат от политическата сцена, като преди това се извинят на избирателите си за извършените престъпления и предателства.

"В противен случай нито НСО, нито НЛО ще бъде в състояние да ви предпази от народния гняв”, предупреждава Октай.

"Това ви казвам Аз, Октай Енимехмедов, който съм част от този народ и винаги ще бъда в полза на развитието и утвърждаването на справедливостта в страната", патетично завършва текстът.

Малко преди да бъде обвинен в опит за убийство, Октай Енимехмедов беше издигнат за кандидат-депутат. Зад него застана инициативен комитет от Бургас, който в момента събира подписи в подкрепа на кандидатурата му.

Ако успее да се регистрира за участие в предстоящите парламентарни избори, Енимехмедов ще получи имунитет за времето на предизборната кампания и по закон трябва да бъде освободен от ареста.

Водещи

Най-четени