Отива ли Слави Трифонов при Бареков? 27.06 | 15:35

"Слави е добър събеседник", коментира Бареков слуховете, че шоуменът се мести в TV7

От Елица Елефтерова

Нито съм потвърдил, нито съм отрекъл, че се водят преговори със Слави Трифонов за прехвърлянето на шоуто му в TV7. Това заяви пред iNews изпълнителният директор на телевизията Николай Бареков.

Мълвата, че шоуменът се мести от bTV в TV7 тръгна от това, че преди дни Слави Трифонов, заедно с един от сценаристите на шоуто му, са се срещнали с Николай Бареков в TV7.

"Виждам се с когото си пожелая, а Слави е добър събеседник", допълни Бареков и уточни, че в момента води преговори с различни продуценти от Нова телевизия и bTV за различни предавания, които може да тръгнат в ефира на телевизията, която той оглавява, от есента.

Бареков коментира и че не той е активната страна във водените преговори, което ясно показвало какво е състоянието на медиите в страната, както и че TV7 стои стабилно на пазара.

Николай Бареков не загатна какви ще са новите предавания, които ще тръгнат по телевизията, която управлява, но посочи, че трансферите ще са "изненадващи и шокиращи".

Изпълнителният директор на TV7 съобщи, че от есента ще тръгне и нов български сериал, от ранга на "Седем часа разлика" и "Стъклен дом".