Откриха мъртъв изчезналия младеж от Пловдив 05.10 | 08:15

Младежът изчезна на 19 септември през нощта броени дни след като се върнал от бригада в САЩ

От iNews.bg

Откриха мъртъв изчезналия студент от Пловдив. Тялото на 20-годишния Момчил Семерджиев е намерено късно снощи на Младежкия хълм в града.

По непотвърдена информация няма упражнено насилие спрямо него.  Една от основните версии, по която се работи е, че младежът е паднал от скалите на тепето. До него са намерени документите и телефона му, пише Нова тв. 

Младежът изчезна на 19 септември през нощта броени дни след като се върнал от бригада в САЩ.  Близките му нямат обяснение за случилото се.

 "Беше в приповдигнато настроение.  Беше щастлив, че се връща вкъщи и ще види познатите и приятелите си”, разказа преди няколко седмици брат му, Явор. За да отпразнуват завръщането му, на 18 септември Момчил събрал приятелите си вкъщи. След полунощ се качили на Альоша и всеки тръгнал да се прибира.

 

 "Към  01:00 - 01:30 получих обаждане от него, че е пред вкъщи и трябва да му пусна ключовете, защото той нямал в него.  Аз тогава не бях вкъщи и му казах, че след около 15-20 минути ще се прибера и трябва или да ме изчака или да звънне на нашите родители, които са си вкъщи. След 20 минути се прибрах, но него го нямаше”, обясни тогава Явор.

Водещи

Най-четени