Още шестима загинаха по пътищата този следобед 13.08 | 17:01

Две тежки катастрофи станаха край селата Брестовец и Микре в рамките на минути

От iNews.bg

Още шестима души загинаха днес следобед по родните пътища. Така жертвите на ПТП-та за днес станаха 8. След като към обяд в катастрофа на пътя Шумен-Карнобат загинаха жена и 9-годишно дете, няколко часа по-късно при друг жесток инцидент на пътя Плевен-Ловеч си отидоха още четирима души. Малко преди това катастрофа отне живота на още двама на пътя София-Варна.

Малко преди 15:00 ч. по второкласния път II-35 между Плевен и Ловеч малко след село Брестовец лек автомобил, с плевенска регистрация, движещ се в посока Плевен е загубил  контрол над управлението и се е ударил челно в автобус, с пловдивска регистрация, пътувал в посока Ловеч. В следствие на инцидента на място са починали четирима души, пътували в  лекия автомобил. Веднага към мястото на инцидента са изпратени екипи на полицията, пожарната и центъра за спешна медицинска помощ. Няма пострадали пътници от автобуса. Движението в участъка на инцидента се регулира от полицейски екипи. На място се извършва оглед.

Друг сигнал за тежка катастрофа, станала на главен път I-4 на територията на област Ловеч в района на село Микре, е получен в 15:25 часа. По първоначални данни има загинали двама души. Пътят е затворен и двете посоки. Организиран е обход през село Сопот.

Водещи

Най-четени