Пак блъснаха човек на пешеходна пътека 18.10 | 19:20

Шофьорът се движил на заден ход, пострадалата е 60-годишна жена

От iNews.bg

Пореден инцидент с човек на пешеходна пътека. 60-годишна жена бе блъсната на "зебра" в Благоевград от автомобил, движещ се на заден ход. Пострадалата е с разместен гръден прешлен, предаде БГНЕС.

Инцидентът е станал малко след 17:00 ч. на ул. "Д-р Христо Татарчев”. Водачът не лек автомобил "Рено” спира малко след пешеходната пътека, водеща от сградата на съда в посока градската градина. Съпругата му слиза, взема детето от детската градина и се качват в автомобила. Той тръгва на заден ход, за да завие по ул. "Братя Миладинови”. При тази маневра не вижда пресичащата по пешеходната пътека жена и я блъска.

С линейка пострадалата е транспортирана до Спешното отделение на МБАЛ-Благоевград. Жената е приета там с натъртване в областта на гръдния кош и съмнение за счупени ребра. След изследванията в отделението по Образна диагностика е установено разместване на гръден прешлен, няма притискане на гръбначния мозък. Най-вероятно пострадалата 60-годишна учителка, ще бъде транспортирана по-късно тази вечер до столична клиника.

Водещи

Най-четени