Пияни младежи всяха смут пред Президентството 26.02 | 15:47

Единият носел в себе си тирбушон. Другият път иска Борисов да се върне

От Ивелина Георгиева

Двама пияни младежи създадоха суматоха пред Президентството, докато тече заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност (КСНС).

Георги и Тихомир видимо пияни разговаряха с медиите, предизвиквайки вниманието на полицията в района на Президентството.

Единият от младежите размаха пистолет пред полицията и НСО, след което бе обискиран. Мъжът носел, освен пищова, и джобен нож, както и бутилка водка.

Полицаите откриха в Тихомир газов пистолет и тирбушон. Младежът бе арестуван. Докато го отвеждаха, мъжът повтаряше "Не съм направил нищо, бе хора!".

Георги каза пред медиите, че е дошъл през Президентството, за да подкрепи Бойко Борисов. Младежът иска Борисов да се върне и не иска да се връщат Станишев и "оня Метни", вероятно имайки предвид лидера на ДПС Лютви Местан.

"Как ще е в болница. Това не е вярно", не пожела да повярва младежът, когато бе попитан дали знае, че Борисов е приет в Правителствена болница с високо кръвно налягане.

Комичната слука се разиграва пред фонтана на Президентството.

При президента Росен Плевнелиев продължава заседанието на КСНС, на което присъстват лидерите на парламентарно представените партии у нас.

Водещи

Най-четени