По пакет ориз за 2060 бедни в Пловдив 19.11 | 11:44

Той върви с безплатния топъл обяд, какъвто ще получат 2060 потребители на обществените социални трапезарии в шестте района на града

От iNews

По един пакет ориз заедно с безплатния топъл обяд ще получат 2060 потребители на обществените социални трапезарии в шестте района в Пловдив, съобщиха от общината.

Оризът е българско производство и се дарява след постигната договореност с председателя на Българската оризова асоциация (БОА) Георги Видолов, който притежава оризарна в Съединение. Обещанието на Видолов е да се включва с редовни безмъзмездни дарителски акции на хранителни продукти до завършването на проекта "Топъл обяд”.

Дарителската кампания е пример за усилията на Община Пловдив за взаимодействието за между публичния и частния сектор с цел създаване на значимо положително социално въздействие върху живота на хората в неравностойно положение и насърчаване на социалното включване посредством различни интервенции за стабилни социални отношения и подкрепяне на прилагане корпоративната социална отговорност в бизнеса, съобщиха от община Пловдив.

Водещи

Най-четени