Поетеса от Пловдив възпя Бойко със стихотворение, продиктувано от Бог 28.05 | 10:26

Магдалена Димитрова е категорична, че премиерът има врагове дори в партия ГЕРБ и трябва да се пази

От iNews.bg

Помните ли поетесата Магдалена Димитрова от село Ягодово? Тя стана известна като дамата, която пише стихотворения за премиера Бойко Борисов и депутата Цветан Цветанов.

Димитрова твърди, че пише стиховете си под диктовката на божията промисъл, а нейната муза – Бойко Борисов е предопределен да управлява. Пред екип TV7 тя представи най-новото си стихотворение за премиера, в което обаче има лека нотка на критика.

"Бойко наш не се бави и се не вай, това от мен помни! На България правдата в ръце вземи и скоро ще победи!", започва стихотворението.

"От външните сили ти ни пази, ще ни вкарат само те във войни. Народът ще страда, ще гине, ще мре...", пророкува пловдивчанката.

"Надявам се Борисов да обърне по-голямо внимание, защото това, което сега прави, не е достатъчно. Трябва смело да действа, защото в момента не се правят никакви реформи. Ако не се вземат мерки, България загива", продължава с разсъжденията поетесата.

1511074

Посветила е на Борисов над 10 стихотворения.

"Има сила, която наричам Бог. Тя ми диктува какво да пиша", обяснява Магдалена Димитрова и по тази причина е убедена, че министър-председателят е родният месия.

Магдалена Димитрова зове за реформи и в правосъдната, и в социалната сфера, а съветът й към Борисов е да се пази дори от най-близките си съмишленици.

Ето и стихотворението, което 61-годишната поетеса написа за председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов през 2013:

 

Цветанов на Бойко е министър
и любимец в неговия регистър,
на вожда наш тъй велик
е най-добрият ученик.
Министър той е на МеВеРе-то
това е неговото вето,
успех огромен той постигна
и рейтинга си бързо вдигна.
На Бойко е дясната опора,
работи той без умора,
влака карат те двамина
и с процента вече го надмина.
Работата си той харесва,
макар че тя никак не е лесна,
Престъпността до край да съкруши,
която държавата ни тя руши.
Нека Бог сили му дава,
с престъпниците лесно да се справя
и борбата си напред да продължава
и с успех все да побеждава.


Водещи

Най-четени