Поредна агресия на пътя! Джигит заплаши шофьор на автобус 03.08 | 13:30

Здравеняк с немска луксозна кола кара с 250 км в час, спира принудително пълен рейс

От iNews.bg

Нито проверките на "Пътна полиция" на джигитите по пътищата с луксозни коли, нито мерките, взети от държавата срещу тях, не спират агресията на пътя. Поредният случай на брутално поведение на шофьор срещу друг заради засичане или отнето предимство е от вторник. Този път заплахите са били отправени срещу шофьора на пътнически автобус, пълен с хора, на магистрала "Тракия".

Агресивният 31-годишен як шофьор на луксозен лек автомоби се нахвърли с псувни и заплахи върху водача на пътнически автобус. Бабаитът каралпо пътя към Бургас с 250 км/ч. и бил засечен от автобуса, който изпреварил в скоростното платно. Това разказа пред Нова телевизия потърпевшият автобусен шофьор Ружди Велиев, който е с 30-годишна практика в професията.

Междувременно по телевизията бяха пуснати и клипове от инцидента, направени с телефоните на сащисаните пътници. От кадрите се вижда как шофьорът на автобуса многократно се извинява на агресивния мъж и го моли да продължи пътя си. Мъжът обаче продължава да сипе заплахи и псувни срещу него и се казанва, че ще го изчака на входа на Бургас, за да го пребие.

Велиев разказва, че всичко се случило, докато той изпреварвал бавно движещ се камион. На голямо разстояние зад автобуса, но с бясна скорост, се движел лекият автомобил с немска регистрация. Маневрата на автобуса не попречила на движението на автомобила. Шофьорът му обаче твърдял, че скоростта му била "убита".

"Аз си карам с 250 км/ч, а ти ме засичаш", крещял разяреният бабаит на Велиев, преди да започне да го псува и заплашва с побой.

На видеото се чува и как арестуваният шофьор рита и удря с юмруци вратата на автобуса от страната на Велиев.

Агресорът на пътя е застрашил и живота на пътниците като засича опасно пътя на автобуса, принуждавайки го да отбие от ъптя, за да се разправя с него. 

Водещи

Най-четени