Потресаващи разкрития за разврат в Троянския манастир (18+) 26.11 | 11:06

Голяма част от монасите са хомосексуалисти, канят си млади гаджета в стаичките

От Гергана Златкова

Пореден грандиозен скандал се завирхя около Троянския манастир.

В предаването "Господари на ефира" младеж, пожелал да остане в анонимност, разкрива потресаващи факти за част от монасите в манастира, които практикуват откровен разврат зад вратите на Божия дом.

"Във Facebook получих много странна молба от един от монасите в Троянския манастир – йеромонах Кирил. Започнаха предложения от негова страна, канеше ме на гсти в манастира, каза, че ме харесва и иска да бъдем гаджета", разказва пред Боби Ваклинов младежът, като уточнява, че е с нестандартна сексуална ориентация и това го накарало да приеме поканата.

Двамата се запознават и прекарват няколко нощи заедно в манастира. Младежът казва, че между двамата имало чувства, двамата се влюбили, заради разстоянието обаче, нещата не се получавали и младежът решил да прекрати връзката.

Монахът обаче реагирал на предложението зле, започнал да злобее и заплашва. 3-4 пъти двамата късали, но после се събирали отново.

Когато, най-накрая, младежът решава да прекрати окончателно връзката, йеромонах Кирил отново реагира зле, изпуска си нервите, започва да го заплашва, че ще плати на хора, които да го пребият, което в последствие и прави.

Група мъже причакват младежа в кв. "Мусагеница", като се опитват да го набутат в празен апартамент и го пребиват. По чудо той успява да се измъкне, "в прилив на адреналин".

"Искам да покажа на хората какви са духовиците ни, защото виски ги мислим за святи хора, а всъщност, когато се приберат в стаичките си правят далеч по-гнусни неща. Някои маструбират, а има и един известен сайт за гейове, където духовниците си показват п****те.

Според младежът йермонах Кирил Иванов си е показвал пенисът и дори се е заснел сам на видео.

"Би трябвало да учат на морал, но всъщност нашите духовници са палави и похотливи", твърди още той.

Според анонимният свидетел, подобни случаи не са рядкост в българските манастири. В Рилския, например, голяма част от монасите били също с нестандартна сексуална ориентация, някои дори си позволяват да ходят в столични заведения.

"Те могат много лесно да бъдат разпознати, защото ходят с по-къси бради. За да може като отидат в гей заведение, да не привличат внимание", разкрива той.

"Консумирахме връзката си с йеромонах Кирил предимно в Троянския манастир, в неговата стаичка, както и в едид хотел. Представиха ме като негов братовчед.

Има обаче и други монаси в манастира, които са отявлено перверзни, не се срамят да си показват половите органи пред всички, говорят си на женски имена и какви ли не още извращения", разкрива младежът.

Поредното доказателство, че родните духовници водят всякакъв друг, но не и духовен живот, е, че като отидеш да ти осветят кръстче, ако оставиш по-малко от 5 лева, започват да те плюят и кълнат.

"Защото, все още такса за освещаване на кръстче няма".

Водещи

Най-четени