Почина момичето, което се бореше за живота си след катастрофата край Луковит 26.07 | 16:12

В адския инцидент загинаха и двама нейни приятели

От iNews.bg

Днес момичето, което оцеля след адксата катастрофа край Луковит на 5 май, Цвети, изгуби борбата за живота си. При инцидента тогава загинаха и двама приятели на 20-годишното момиче. Владислав Горанов и Николай Менков починаха на място. Единственият оцелял е Иван Гюмишев.

Тъжната новина за смъртта на Цвети съобщи баща й Христо Таслаков чрез профила си във Facebook. Цвети се бореше за живота си, премина поредица от тежки операции, но съдбата реши друго. Опелото на Цвети ще бъде утре (27 юли) в 12.30 часа в църквата "Свети Николай" в Плевен.

Шофьорът, който управляваше автомобила, връхлетял колата с четиримата плевенски младежи, Хуриет Сюлейманов, в момента е под домашен арест.

След тежкия инцидент родителите на загиналите и на пострадалите младежи стартираха дарителска акция в подкрепа на реанимацията в Плевен. Акцията е все още в сила. Също така по тяхна инициатива вече са внесени и предложения в Народното събрание за промяна в Наказателния кодекс по отношение на транспортните престъпления.

Най-четени