Прекратиха търсенето на изчезналото момченце от Микрево 30.06 | 18:05

Полицията работи по версиите за отвличане или продажба на детето

От Теодора Кокаланова

След десетдневно издирване прекратиха търсенето на малкия Иван Синанов от село Микрево, община Струмяни. Над 60 души - близки, полицаи, гранични полицаи и доброволци участваха в акцията всеки ден. За съжаление обаче от детето няма и следа. 

"Проверен е огромен периметър. Никой нито е видял, нито е чул момчето. Не са открити никакви следи от него. Преустановихме търсенето. За последно очаквам хеликоптер на Гранична полиция да облети над селището и съседните местности утре", заяви кметът на общината Емил Илиев.

Полицаите вече са разпитали обстойно майката и бащата на Иван. "Снимката му е разлепена навсякъде из общината", уточниха от общинската управа. За последно момчето е забелязано на 21 юни следобед край гробищния парк в Нова махала, където имало погребение на възрастна жена.

Полицията вече работи и по версиите за отвличане или продажба на детето. От Областната дирекция на МВР в Благоевград призовават всички, които имат информация за момчето, да се обадят на тел. 112 или в най-близкото полицейско управление.

Детето е високо около 1,20  метра, със светла коса. В деня на изчезването му е било облечено с червена тениска и светлосини дънки, предаде БТА. 

 

 

Водещи

Най-четени