Промени в движението в София заради топлофициране и ремонт 15.03 | 13:09

За няколко часа днес няма да може да се спира и паркира на част от „Московска“

От iNews.bg

От днес до 21 април се забранява влизането на пътни превозни средства по източното локално платно на бул. "Св. Климент Охридски”. Ограничението се отнася за участък от 77 м, намиращ се между бул. "Андрей Ляпчев" и ул. "8-ми декември”.

За същия период от време се измества автобусна спирка по маршрута на автобусни линии №№ 69, 70, 88 и 123 с код 1015 "ж.к. Дървеница” на централното пътно платно на бул. "Св. Климент Охридски. Причината е в топлофициране на жилищна сграда и свързване на абонатна станция в район "Студентски".

Паралелно с това се забранява и престоят и паркирането в центъра на града в част от ул. "Московска". Временната организация на движението е с цел отразяване на концерт, като то важи само за днес от 14:00 до 20:30 ч. за района в близост до църквата "Света София Премъдрост Божия”. Там се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобила на снимачния екип и извън местата в режим на платено паркиране "служебен абонамент”, съобщиха от Столична община.

Водещи

Най-четени