Пуснахме два клипа за европредседателството, ще правим още един 05.01 | 17:29

Единият представя България, вторият – приоритетите ни, а третият ще покаже какво сме дали на света

От iNews.bg

Три клипа са планирани за Българското председателство на Съвета на ЕС. Два от тях бяха представени днес от министъра по въпросите на европредседателството Лиляна Павлова, предаде БГНЕС. Филмчетата са продължителност по 3 минути.

Единият клип е озаглавен "Няма как да не се влюбиш в нея от пръв поглед”. "Нашата цел е, чрез този видеоклип да покажем България като скритото бижу на Европа. България, която е непозната, България, която е показана през погледа на младите хора, България, която няма как да не се влюбиш в нея от пръв поглед. През погледа на история, традиции, култура, икономика, възможности, дигитална България – бързия интернет и всичко това през нашите двама прекрасни актьори - Бойко Кръстанов и Лорина Камбурова”, каза Палова .

Министърът разказа, че клипът е заснет буквално за 10 дни. Идеята е нашите персонажи, нашите герои – двама млади хора, които се срещат и запознават на ж.п. гара тръгват на пътешествие из България и виждат, опознават България и се влюбват един в друг, влюбват се и в България, разказа Павлова. Всички други в клипа са реални хора, не са актьори.

Вторият клип е за приоритетите на председателството ни. Третият ще покаже българските постижения "за това какво България сме дали на света”, който Павлова се надява да бъде представен през следващите седмици. Представените днес първи два клипа можете да видите ТУК и ТУК.

Водещи

Най-четени