Сашко Кадиев се натисна на Антонио Бандерас 12.06 | 12:21

Младият актьор надви опитни журналисти и се дореди за снимка

От Лазар Тодоров

Пристигането на Антонио Бандерас в България предизвика голям интерес от страна на медиите. Популярният в цял свят актьор откри 20-ото издание на Седмицата на испанското и ибероамериканското кино и остави отпечатъците си в Залата на славата на НДК. Той дори сравни професионализма на българските организатори с този на американските им колеги.

Сред журналистите, които присъстваха на откриването, беше и младия актьор Сашо Кадиев, който прави първите си стъпки в журналистиката.

Разпитвайки Петя Дикова как точно се процедира, кога се задават въпросите и кога ще дойде неговия ред, той се оказа по-напорист и от най-опитните присъстващи и успя да зададе въпрос към Антонио Бандерас. 

Попита го за съвет относно актьорската кариера, на който актьорът му отговори да вярва в себе си, да влага любов и страст в изкуството и да следва своя собствен път.

Кадиев дори успя да притесни PR-а на НДК като си проби път до актьора за обща снимка за bTV, на която присъстваше и Петя Дикова. Тя до последно не вярваше, че младия Сашо Кадиев ще успее да се снима с него, но той изненада всички с напористия си журналистически нюх.

Най-четени