Сидеров се появи. Иска избори на 20 юли 11.06 | 08:55

Ще влезем в следващия кабинет, закани се атакистът

От iNews.bg

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров най-сетне се появи. След обявяването на резултатите от евроизборите на 25 май атакистът не се е появявал в медийното пространство и не е коментирал по никакъв начин вота. "Атака" взе по-малко от 3% от гласовете на изборите за евродепутати.

Днес, преди вота на недоверие, внесен от ГЕРБ, Сидеров даде кратко изявление на входа на НС и обяви, че за вота очаква разговор с тези, които са го вкарали, но не вижда къде е лидерът.

"Той е на пътуване – явно има някакъв инструктаж в САЩ. Като внасяте вот, трябва да сте тук. Можем да помогнем вотът да свали правителството. Бихме го подкрепили, ако има сериозно намерение", скастри задочно Бойко Борисов.

Освен това Сидеров обяви, че "Атака" е за избори на 20 юли. Според атакиста премиерът Пламен Орешарски е направил и нещо много позорно – "клекна пред един безскрупулен американски лобист и му каза, че тука няма да правим "Южен поток". Показа, че е поредната колониална марионетка."

Сидеров за първи път коментира и евроизборите, като заяви, че "последните избори бяха най-купените на планетата. Най-големите купувачи бяха "България без цензура", за което внесохме сигнал в прокуратурата. Тези избори трябва да бъдат касирани и да се проведат нови избори за Европарламент", каза още Сидеров. Той допълни, че очаква повдигане на обвинения срещу Бареков.

"Ще влезем в следващия парламент. Сега не виждам къде са протестърите, реформатори, гербаджии, които поискаха оставка на правителството", отбеляза Сидеров.

Сега искате да върнете Борисов на власт. Върнете го и сложете и един от образците за корумпираност и хората, които купуваха изборите. Колко нарушения и колко фалшиви дарители излязоха на ББЦ. Това не ви ли смущава?, запита журналистите Сидеров.

Водещи

Най-четени