Софиянски: Имаме слабо правителство и лошо управление на парите ни 10.04 | 18:59

Днешните политици имаха да свършат две неща - да въведат еврото и да премахнат Шенген. Трябва да си безумно смотан, за да не го свършиш, заяви екс кметът на столицата

От iNews

Когато йерархията на правителството ти върви по непрофесионална линия, както е сега, излизат тези скандали с апартаменти. Ако си устроил себе си и след това влезнеш в политиката, ето това е работа, а не обратното. Това заяви бившият кмет на София Стефан Софиянски в предаването "Лице в лице" по БТВ, цитиран от novini.bg.

"Цената на апартамент е по договаряне, но трябва да намерим причините за това договаряне", каза още той по темата за скандала с апартаментите.  

"Днешните политици имаха да свършат две неща - да въведат еврото и да премахнат Шенген. Трябва да си безумно смотан, за да не го свършиш", допълни Софиянски. 

"Къде потъват парите и ресурсите на държавата. Некадърност или кражба? Имаме слабо правителство и лошо управление на парите. Освен министърът на образованието и на здравеопазването всички други са вървели само по партийна линия, не професионална", коментира бившият кмет на София. 

"Аз съм "за" строителството на "Златен век", ако всичко е законно. Един град трябва да се развива", завърши Стефан Софиянски.  

Водещи

Най-четени