Стефан Данаилов ще „притопля“ референдума на Слави 26.03 | 20:56

За нас това е един вид победа, оцени Ламбо второто място на БСП

От iNews.bg

"Аз ще предложа на Корнелия Нинова и ръководството на БСП да подкрепим референдума на Слави Трифонов. След като толкова хора имат куража да застанат с лицата си за преференциален вот, значи те имат куража да участват и в такива избори”. Това заяви актьорът и зам.-председател на социалистическата партия Стефан Данаилов.

Той оценява като "вид победа" второто място на БСП на днешния парламентарен вот с 28% от гласовете на избирателите, като обясни, че партията е успяла да възстанови част от доверието на левия си електорат.

"Да възстановиш доверието е много трудно. Значи има още хора, които не сме успели да убедим, че ние трябва да ръководим държавата”, коментира Ламбо първите резултати от изборите.

"За нас това е един вид победа. При тези проценти това са към 900 000 гласа за нас. 2014 г. имахме само 506 000 гласа. Разликата с ГЕРБ е 4-5 парламентарни стола”, подчерта единственият заместник на лидерката Копнелия Нинова.

"Един успех не е окончателен и една загуба не е фатална", смята още Данаилов. И заключва, че най-лошо би било, ако България остане без кабинет.

Водещи

Най-четени