Стоянка Мутафова - в болница заради ескалатор в мол 02.06 | 10:53

Актрисата заклещила крака си при внезапно спиране и тръгване на електрическите стълби

От iNews.bg

Повреден ескалатор в голям търговски център прати Стоянка Мутафова в болница, предаде "24 часа".  "Не знам какво се случи. Ескалаторът спря, после тръгна и в един момент ние с дъщеря ми Муки се оказахме заклещени в стълбите. Как не станахме на кайма", разказа актрисата след инцидента.

Стоянка и дъщеря й Муки отишли да дадат за поправка телефона на голямата актриса, когато се случил инцидентът. Ескалаторът първо внезапно спрял, после тръгнал и двете се оказали заклещени в него.

 "Слава Богу, веднага го спряха. Муки се отърва само със синини, но аз - с голяма рана на крака. Бликна много кръв. Дойде сестра от магазина, разряза ми чорапите, направи ми промивка на раната. Имаше много кръв. После извикаха "Бърза помощ". В болницата под упойка ми направиха доста шевове. Сериозна операция. Раната беше до костта. Гледах настрани, боя се от кръв", сподели Мутафова. 

 Кракът ѝ е сериозно наранен и е бинтован - и то над старата рана, заздравяла неотдавна заради друг инцидент - при слизане от такси. Мутафова най-много се страхува от евентуална инфекция.

Голямата актриса признава, че винаги се е страхувала от ескалатори, но този път страховете ѝ се сбъднали. Нейните партньори от спектакъла "Госпожа Стихийно бедствие" са решени да направят църковен ритуал за здравето й.

Водещи

Най-четени