Стреляха по бизнесменът Петър Христов в София 08.01 | 11:11

Случайни очевидци твърдят, че са чули няколко изстрела

От iNews.bg

Бизнесменът Петър Христов беше прострелян в джипа си в столичния квартал "Манастирски ливади” и по-късно почина в болница, предаде бТВ.Стрелбата е станала на ул. "Ралевица” пет минути след 10 ч.

В 10,14 ч. е имало на място линейка, минути след това започва огледът, казаха от СДВР.49-годишният Христов е бил прострелян в гърдите, откаран е в болница от шофьора си.След половин час в реанимация Христов е починал.

Простреляният  Петър Христов, собственик на фирмата за производство на млечни продукти "Лактима". Стрелбата е станала пред офисa на компанията му. Прострелян е в гърдите, изходната рана е в гърба. Личният му шофьор го е закарал в болницата. 

Сигналът за тежкото престъпление е подаден в 10.05 часа, съобщиха от МВР. На мястото на стрелбата е изпратен полицейски екип, а районът е отцепен. Огледът продължава.

Случайни очевидци покушението срещу бизнесмена Петър Христов твърдят, че са чули няколко изстрела. Те предполагат, че убиецът е бил притаен в съседния строеж, в голяма близост до офиса на Христов. Предполага се, че оръжието е било далекобойно.

Водещи

Най-четени