Тежка катастрофа затвори Прохода на Републиката 04.09 | 09:18

ТИР-ове и камион са се ударили рано тази сутрин

От iNews.bg

Тежка катастрофа затвори временно Прохода на Републиката. Инцидентът се е случил рано тази сутрин на територията на Великотърновска област. Сигналът за удар между два ТИР-а и още един товарен автомобил е постъпил в полицията към 6:35 часа. След удара товарните превозни средства са се завъртели и препречват пътното платно.

За щастие няма жертви. За преглед в болница обаче са откарани тримата водачи.

До изтеглянето им ще бъде ограничено движението, като товарните автомобили изчакват на място, а леките биват пренасочвани през Шипка. От двете страни на прохода са разположени екипи на "Пътна полиция", които подпомагат движението и насочват водачите по обходния маршрут, съобщиха от МВР.

От там предупреждават и че е забавено преминаването през първия тунел на автомагистрала "Люлин", в посока София, заради друг инцидент. Според първоначалната информация са се ударили лек автомобил и бус. Няма данни за пострадали. Пътни полицаи подпомагат преминаването в района на катастрофата. Водачите да шофират с повишено внимание и да се съобразяват с разпорежданията на органите на реда.

Водещи

Най-четени