Трагедия! Намериха изчезналата Валя мъртва? 18.05 | 20:28

Намерено е силно разложено женско тяло при тетраподите на вълнолома в Бургас

От iNews.bg

Трагедия! Намериха изчезналата Валя мъртва. Морето е изхвърлило тялото на Валя, разкъсано от тетраподите на вълнолома в Бургас. Тридесет и три дни след изчезването на 24-годишната Валентина Иванова случаен минувач се е натъкнал на разложено женско тяло, съобщава Флагман.

Той го е забелязал, докато се е разхождал около 18:30 часа на вълнолома край яхтеното пристанище в Бургас, близо до Морска гара. Източник от Първо РУП-Бургас е съобщил, че има много висока степен на вероятност разложените останки да са на стоматологичната сестра.

По непотвърдена информация тялото е силно разложено и в момента е невъзможно да се изтегли. Полицаи охраняват тетраподите и опитват на части с въже и един водолаз по някакъв начин да закрепят останките. Мястото при вълнолома се намира на около 2 км южно от Мостика, откъдето се предполага, че Валя е скочила в нощта, когато изчезна. Покачилата се през последните 3 дни температура на морската вода, която сега е около 15 градуса, вероятно е ускорила изплуването на тялото, което е било отнесено от подводните течения в тази посока.

Районът около пристанище Бургас е заварден от полицаи, жандармерия и гранична полиция и достъпът до него е невъзможен.

Най-четени