Трима в ареста за нападението с нож в Благоевград 24.11 | 11:57

Задържаните са местни на възраст между 18 и 20 години

От iNews.bg

Трима младежи от Благоевград са задържани за нападението с нож, извършено вчера сутринта в Благоевград, предаде БГНЕС. След извършените разпити на свидетели, полицейски служители на Второ Районно управление в града, като съпричастни за извършеното престъпление са задържани М.С., на 18 г., М. П., на 20 г. и връстникът му К. П. И тримата са от Благоевград. По случая е образувано досъдебно производство, работата по тежкото криминално деяние продължава.

Вчера към 5:50 часа сутринта в района на таксиметровата пиаца пред Младежкия дом в Благоевград бяха намушкани трима младежи. За всичките се наложи да бъдат настанени в МБАЛ-Благоевград, като двама бяха оперирани и настанени в отделението по хирургия. Третият пострадал лежи в ортопедията.

Според данните на полицията, при физическата саморазправа между две компании, излизащи от дискотека, пострадаха 25-годишен от село Скрът, 21-годишен от Велинград и 22-годишен мъж от Луковит. Двама от тях бяха с прободни рани в корема, а един - в областта на крака.

Водещи

Най-четени