Търсенето на шефа на КАТ-Казанлък продължава 14.12 | 09:58

Изчезването на Тодор Николов е притеснително, заяви директорът на ОДМВР-Ст. Загора Георги Хаджиев

От iNews

Продължава търсенето на началника на КАТ – Казанлък Тодор Николов, aвтомобилът и служебното му оръжие са обявени за издирване. Това каза по време на брифинг директорът на ОДМВР- Стара Загора старши комисар Георги Хаджиев във връзка с изчезването на началника на КАТ – Казанлък.

Той обясни, че изчезването на началника на КАТ – Казанлък е притеснително. "Допълнително притеснение води фактът, че липсва и служебното му оръжие от касата", каза още старши комисар Георги Хаджиев.

"Към настоящия момент нямам положителен резултат по отношение на издирвателните мероприятия. От вчера колегите от РУ - Казанлък са обходили всички маршрути, за които имаме данни, че могат да бъдат посетени. Днес предстои да бъдат проведени допълнителни издирвателни мероприятия. Ще бъдат проверени всички камери на входовете и изходите на град Казанлък", каза още ст. комисар Георги Хаджиев и добави, че последната информация, с която разполагат е за проведен телефонен разговор около 16.00 часа в четвъртък, след което и трите телефона на Тодор Николов са изключени. 

Началникът на ОДМВР – Стара Загора изрази надежда, че издирваният не е станал жертва на престъпление. "Понеже се появи информация във връзка със случая със задържания колега от РУ- Казанлък, такава връзка не намирам", коментира той.

Ст. комисар Хаджиев допълни, че не би могъл да кажа какви са причините за изчезването на колегата. "Вчера може би в рамките на 30-40 минути съм беседвал със сестра му и със зет му. Не съм усетил индикация да е бил напрегнат и да е имал някакви проблеми", каза още той. Ст. Комисар Хаджиев уточни, че от полицията са разговаряли с цялото му обкръжение и днес кръгът ще бъде разширен.

Водещи

Най-четени