Фоторепортерът Петко Налбантов загина в катастрофа. Поклон пред паметта му! 22.09 | 15:09

За живота си се борят колегите Светломир Ганев и Любомир Янев

От iNews.bg

При тежката катастрофа тази сутрин край ловешкото село Абланица на място е загинал 32-годишният фоторепортер Петко Налбантов от Агенция БГНЕС.

Петко беше изключителен приятел, колега и професионалист, талантлив фотограф, добър и светъл човек. Поклон пред паметта му!

1570796

По-рано днес бе съобщено, че вследствие на челен сблъсък по магистрала "Хемус" до разклона между Ловеч и Троян между служебен автомобил на БГНЕС и друга кола на място е загинал един, а трима от агенцията са пострадали тежко и са с опасност за живота. Те са настанени в реанимацията на Ловешката болница.

Катастрофата е вследствие на челен удар между два леки автомобила "Пежо Партнер”. Други двама души от автомобила на БГНЕС са в много тежко състояние. Оцелелите от автомобила на агенцията са 50-годишният Любимир Янев и 42-годишният оператор Светломир Генев, които се борят за живота си. Молим се да се оправят!

Автомобилът на колегите е пътувал в посока Варна. Другият автомобил "Пежо Партнер” се е движел в посока София и е бил управляван от 33-годишен мъж от Трявна. По първоначална информация, той е без опасност за живота.

Около час след възникаването на инцидента, журналистите от БГНЕС обявиха, че спират работа за деня. В съобщението на агенцията се казва, че при катастрофата са ранени "техни колеги".

Водещи

Най-четени