Хакери качват порно във Facebook профила на зам.-шефа на НС 20.01 | 12:33

Той триел гнусните клипчета постоянно

От Христина Рафаилова

Зам.-шефът на Народното събрание Алиосман Имамов стана жертва на гнусни хакерски атаки.

Интернет пирати атакували профила на депутата от ДПС във Facebook, информира  struma.bg. Те качвали на стената му порноклипове.  

Потребителските имена на тези, които атакуват Имамов с нецензурно съдържание, са Ibrahim Darakchi, Ahmed Molaahmedov и Vaiz Şentürk.

Изданието подчертава, че може би и самите те са обект на хакерско нападение, тъй като качвали порно с бясна скорост и честота. 

Зам.-председателят на парламента вече има горчив опит с хакерите. В началото на миналата година негови приятели и депутати получиха от собствения му mail фалшива молба за помощ. В писмото от името на Имамов се обясняваше, че не може да се прибере от чужбина, тъй като е бил обран. В текста се твърдеше, че народният представител е останал без документи, дебитни карти и пари в брой. Поради това мнимия депутат искаше помощ, за да се върне в България. 

След известно време същия сценарий се повтори и народният представител отново трябваше да обяснява, че е жертва на кибер престъпление. 

"Знам за тия клипове, от няколко дни ги бърша, а те пак се появяват, явно и аз трябва да си намеря хакер, който да ги изчисти от профила ми и да му направи някаква защита", коментира сегашният случай депутатът. 

Водещи

Най-четени