Цветанов: Стойчо Стоев не е физическият убиец на Мирослава 14.01 | 10:50

Според вътрешния министър това става ясно от показанията на Стоев

От Ивайло Ачев

36-годишният Стойчо Стоев – Чочо не е физическият убиец на 18-годишната Мирослава Николова, чиято гибел потресе България. Това заяви вътрешният министър Цветан Цветанов в предаването на TV7 "Факторът Кошлуков".

Според Цветанов от свидетелските показания на Стоев е станало ясно, че не той е извършил убийството. Преди да се самоубие Стоев е съдействал на полицията в разследването и е посочил къде се намира трупа на Мирослава.

Цветан Цветанов не пропусна да напомни, че полицията е работила денонощно по случая и са хвърлени много усилия. Кореспонденция, SIM-карти, анализи, работа на психолозите по профил на похитителите – всичко това е било извършено и щателно са проверени всички близки на семейството на Мирослава.

Отделно вътрешният министър не пропусна да уточни, че при почти 80% от последните случаи на палежи в страната има задържани. Цветанов допълни и, че по случая с подготвяните убийства на прокурора Олег Янев и на лидера на "Евророма" Цветелин Кънчев е важно, че в ареста остава Любо Къдравия. Според МВР той е мозъкът зад цялата операция.

Водещи

Най-четени