Чисто гол мъж се разходи из Велико Търново и втрещи минувачите 24.11 | 17:10

Нудистът отишъл по-късно сам в полицията

От iNews.bg

Чисто гол мъж се е разходил из улиците на Велико Търново и е втрещил минувачите. Инцидентът е станал в неделя (23 ноември), съобщава в. "24 часа".

Малко след като направил голото си дефиле, мъжът сам е отишъл в полицията. Сигналът за нудистът е бил подаден от възмутени неволни свидетели на свободолюбивата разходка. Униформените дори се изненадали, че мъжът сам пристигнал в Районното.

Оказало се, че мъжът е клошар, който от известно време се навъртал в района на пазара в старопрестолния град. Той се оплакал пред полицаите, че е станал жертва на престъпление и затова се оказал без дрехи. От полицията отказаха да уточнят от какво точно криминално деяние човекът е твърдял, че е пострадал. Била извършена проверка, която не потвърдила нищо от казаното от него.

Тъй като мъжът видимо е показвал признаци на психично разстройство, полицаите го откарали в специализирано лечебно заведение. Предстои да му бъде направено изследване, на база на което ще се прецени дали има нужда от принудително лечение в психиатрия.

Според запознати целта на нетрадиционната акция на клошаря вероятно е била да намери подслон в която и да е институция.

Водещи

Най-четени