Шестата жертва от Нови Искър изхвърлена в кладенец 03.01 | 15:08

Близо до изоставения джип на семейството е имало тефтерче с опис на задължения и сметки

От iNews.bg

Шестата жертва на убийството на семейството в Нови Искър е била захвърлена в кладенец. Става въпрос за обявената снощи за издирване Кети Кюхова. Тя е открита мъртва в кладенец, дълбок 2 метра, съобщава Нова телевизия, позовавайки се на свои източници. Той се намира недалеч от открития семеен автомобил, също обявен за издирване, който бе открит изоставен в борова в близост до Нови Искър. Засега обаче не става ясно дали Кети Кехайова е била простреляна преди да бъде изхвърлена в кладенеца. Вероятно такива подробности ще има след 18:00 ч., за когато МВР е насрочило брифинг във връзка с убийствата.

В близост до открития късно снощи автомобил журналисти намериха тефтерче, в което са написани задължения – сметки за ток, към мобилни оператори. Не е ясно на кого е. В него обаче е споменато и името на Неделчо. Според информация на бТВ в тефтерчето е имало и информация за банки, сметки, както и любовни послания. Било е предадено на полицията.

Отново по информация на телевизията, получена от разследващите, Кети и мъжът й Неделчо са били на мястото, на което е открит автомобилът, на 31 декември през деня. Но засега причините за това остават неясни.

Вече се появиха и версии какво се е случило в новогодишната нощ. Една от тях е, че Неделчо първо е убил Кети, след което се е върнал в семейната къща, извършил е останалите убийства и накрая се е самоубил.

Водещи

Най-четени