Без вода в няколко района на София 21.03 | 07:08

Засегнати ще са части от кварталите "Овча купел" и "Горна баня"

От Андриян Георгиев

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в ж.к. "Овча купел” и част от кв. "Горна баня”, съобщават от дружеството.

Днес (21 март) във връзка с подмяна на спирателни кранове в ж.к. "Овча купел” І и ІІ се налага спиране на водоподаването от 9 до 21часа на домакинствата, живеещи в тези райони. 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на следните места:

- ж.к. "Овча купел” ІІ - кръстовището на ул. "Централна” ъгъла с ул. "Феникс”;

- ж.к. "Овча купел” І - на ул. "Монтевидео” срещу бл. 508 до пазара;

- ж.к. "Овча купел” І - на ул. "Кукуряк” до магазин "Кауфланд”.

Също така днес във връзка с реконструкция на уличен водопровод по ул. "Равнище” в кв. "Горна баня”, се налага спиране на водоподаването от 9 до 21 часа на домакинствата, живеещи в района между ул. "Равнище”, ул. "Велик завет”, ул. "Пладнище” и ул. "Дъга”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на кръстовището на ул. "Равнище” и ул. "Велик завет”.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.

Най-четени