Вижте къде столичани ще се събудят на режим безводен 10.05 | 09:30

Ремонтни дейности ще наложат промяната

От Теодора Кокаланова

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на компанията. 

В кв. "Лозенец" спирането се налага във връзка с направата на връзка между новоизграден уличен водопровод и съществуващ на ул. "Пейо Яворов". Прекъсването ще бъде от 10.00 до 22.00 часа за живеещите в следните райони: ул. "Златовръх", ул. "Стоян Михайловски", бул. "Пейо Яворов", ул. "Кричим".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа компанията ще се осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на адрес: ул. "Проф. Харалампи Тачев" ъгъла с ул. "Симеоново".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Във връзка с подмяна на водомерен възел в кв. "Обеля" І, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 12:00 часа на клиентите, живеещи в района на: ул. 21, ул. 22, ул. 23, ул. 24, ул. 25, ул. 4.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 25№17. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод по бул. "Стефан Стамболов" Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на живеещите по бул. "Стефан Стамболов" от ул. "Пиротска" до ул. "Екзарх Йосиф".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на бул. "Стефан Стамболов" ъгъла с ул. "Пиротска". 

Във връзка с прекъсване на сградни водопроводни отклонения в с. Яна, се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 19:00 часа на клиентите, живеещи в района на: ул. "Миньорска", ул. "Стефан Стамболов", ул. "Райна Княгиня" и ул. "Васил Левски".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: с. Яна пред детската градина. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. 

Водещи

Най-четени