Нова тапа запушва столичния булевард "Янко Сакъзов" 03.11 | 10:53

Променят движението заради ремонт на трамвая

От Теодора Кокаланова

От 00:00 часа 02.11.2014 г. до 24:00 часа на 5 ноември (сряда) ще се извършва основен ремонт на трамвайна стрелка № 733 – изходна, маневрена на бул. "Янко Сакъзов" и ул. "Кракра", информират от Столична община.

В тази връзка за времето от 05:00 часа на 2 ноември (неделя) до 24:00 часа на 5 ноември (сряда) "Център за градска мобилност" ЕАД ще въведе следната организация на движението: трамвайна линия № 20 ще се движи по маршрут: от депо Искър по маршрута си до гара Подуяне и надясно по бул. "Ботевградско шосе" по маршрута на трамвайна линия № 22 до автостанция Изток двупосочно.

Скъсява се маршрутът на трамвайна линия № 22 от ж.к. "Красна поляна" до Младежки театър. Скъсява се и маршрутът на трамвайна линия № 23 от ж.к. "Дружба 2" (ул. "Обиколна") до трамвайно ухо Гео Милев (автостанция "Гео Милев").

Разкрива се временна автобусна линия № 22-ТМ с маршрут: от площад "Сточна гара" (крайна и начална спирка с код 1319 "Пл. Сточна гара" за тролейбусни линии №№ 11 и 11-А) по бул. "Васил Левски" до площад "Паметник Левски", наляво по бул. "Янко Сакъзов", бул. "Мадрид" до гара Подуяне, надясно по бул. "Ситняково", надясно по ул. "Оборище", надясно по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и наляво по бул. "Янко Сакъзов" по маршрута двупосочно. Автобусите ще спират на всички съществуващи трамвайни, тролейбусни и автобусни спирки по маршрута. Възстановяването на движението по редовните маршрути ще бъде от 04:30 часа на 6 ноември (четвъртък).

Водещи

Най-четени