Отваряме очи и какво да видим - вода няма 08.08 | 07:55

Прекъсват водоснабдяването в някои части на столицата

От Теодора Кокаланова

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на компанията. Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. "Димитър Хаджикоцев", кв. "Лозенец", се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 15:00 часа на клиентите, живеещи в района по ул. "Димитър Хаджикоцев" от ул. "Църноок" до ул. "Зорница". 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Димитър Хаджикоцев" ъгъла с ул. "Никола Козлев". След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с изграждане на нови връзки на уличен водопровод ул. "Димитър Думбалаков", кв. "Триъгълника", се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 13:30 часа на клиентите, живеещи в района по ул. "Димитър Думбалаков" от ул. "Шабан" до ул. "Иван Мърквичка". 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Димитър Думбалаков" ъгъла с ул. "Чайка". След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с направа на връзка на уличен водопровод на ул. "Цар Освободител" гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района по ул. "Цар Освободител" от ул. "Цар Симеон" до ул. "Ела", ул. "Разтоварище", ул. "Тракия", ул. "Марица"; по ул. "Сливница" от ул. "Цар Освободител" до ул. "Цар Симеон" и ул. "Росица". 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Цар Освободител" – пред общината. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с направа на връзки на новоизграден уличен водопровод на ул. "Алеко Константинов", Център се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района по ул. "Алеко Константинов" от бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" до бул. "Мадрид"; по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" от ул. "Алеко Константинов" до ул. "Мърфи", предаде агенция "Фокус". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Евлоги и Христо Георгиеви" ъгъла с ул. "Мърфи". 

Водещи

Най-четени