Понеделник започва с безводие за софиянци 14.04 | 07:24

Вижте в кои части на столицата ще бъде временно прекъснато водоподаването

От Цанка Донкова

"Софийска вода" ще прекъсне  водоснабдяването в части на столицата, съобщават от дружеството. Причината е подмяна на спирателни кранове. По бул. "Патриарх Евтимий" в центъра се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа в района по бул. "Патриарх Евтимий" (нечетни номера) от бул. "Генерал Михаил Д. Скобелев" до ул. "Цар Асен".

Заради монтаж на спирателни кранове и надземен пожарен хидрант по ул. "Снежник" в кв. "Орландовци" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа по ул. "Снежник" от ул. "Първа Българска армия" до ул. "Планинско цвете"; по ул. "Войвода" от ул. "Първа Българска армия" до ул. "Планинско цвете"; по ул. "Планинско цвете" от ул. "Емборе" до ул. "Снежник".

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение в с. Казичене се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 18:00 часа в района на махала "Видните". Заради изпълнение на инвестиционна програма за изграждане на водопроводни и канализационни клонове по ул. "Генерал Стефан Тошев" в кв. "Манастирски ливади" - запад се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа в района на бул. "Братя Бъкстон", ул. "Българска легия", ул. "Ген. Стефан Тошев" и ул. "Казбек"; по ул. "Пирин" от ул. "Ген. Стефан Тошев" до ул. "Родопски извор".

Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. "Кирил Благоев". В кв. Илиянци се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 13:00 часа по ул. "Кирил Благоев" до ул. "Азалия"; по ул. "Витошко лале" от ул. "Кирил Благоев" до ул. "Азалия" и жп гара Илиенци.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Водещи

Най-четени