Промяна в движението на трамваите 20, 22 и 23 04.11 | 11:15

Временната автобусна линия 22-ТМ ще пътува по променен маршрут от 4 ноември

От Теодора Кокаланова

Временната автобусна линия 22-ТМ ще пътува по променен маршрут, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Считано от 04:30 часа АТ Малашевци ще промени маршрута на временната автобусна линия № 22-ТМ, както следва: от спирка с код 0468 "Гара Подуене" за автобусни линии № 72, 305 и 413 в посока ул. "Оборище", бул. "Ситняково", надясно по ул. "Оборище", надясно по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", наляво по бул. "Янко Сакъзов" до площад "Паметник Левски", надясно по бул. "Васил Левски", наляво по бул. "Дондуков", надясно по ул. "Бачо Киро", наляво по ул. "Искър", наляво по ул. "Веслец" и наляво по бул. "Дондуков" по маршрута двупосочно.

Автобусите ще спират на всички съществуващи автобусни, тролейбусни и трамвайни спирки по маршрута. Временната автобусна линия е пусната от 2 ноември във връзка с ремонт на трамвайните линии на ул. "Кракра". Временната организация на движение ще продължи до 24:00 часа на 5 ноември (сряда).

Дотогава остават и промените в движението на трамвайни линии 20, 22 и 23. - трамвайна линия №20 се движи по маршрут: от депо Искър по маршрута си до гара Подуене и надясно по бул. "Ботевградско шосе" по маршрута на трамвайна линия №22 до Автостанция Изток двупосочно.

Линията да работи по разписания: - трамвайна линия № 22 е скъсена от ж.к. "Красна поляна" до Младежки театър. Трамвайна линия № 23 е скъсена от ж.к. "Дружба" 2 (ул. "Обиколна") до трамвайно ухо Гео Милев (Автостанция Гео Милев).

 

Водещи

Най-четени