Ремонт променя движението на 2 бързи влака 07.06 | 07:18

Причините за временното изменение в графика на тези влакове са ремонтни дейности по железния път

От Кремена Бедерева

БДЖ въвежда временни промени в разписанията на два бързи влака със задължителна резервация поради ремонт в района на гара Езерово, съобщиха от холдинга.

От днес (7 юни) ще бъдат въведени временни промени в разписанията на два бързи влака със задължителна резервация на "Холдинг Български държавни железници” ЕАД.

Причините за временното изменение в графика на тези влакове са ремонтни дейности по железния път, които Национална компания "Железопътна инфраструктура” ще извършва в района на гара Езерово.

Бързият влак със задължителна резервация № 2611 от София за Варна ("Златни пясъци”), който заминава в 06:55 ч., ще се движи с частична промяна в своето разписание.

Този влак ще пътува по обичайния си график до гара Езерово. След Езерово влакът ще се движи с променено разписание и ще пристига в гара Варна с 10 минути по-късно, т.е. в 14:15 ч.

Бързият влак със задължителна резервация № 8631 от Пловдив за Варна ("Родопи”), който тръгва в 07:16 часа, също ще пътува с частична промяна в своето разписание.

Влакът ще се движи по редовния си график до гара Езерово, след което ще пътува с променено разписание и ще пристига в гара Варна с 14 минути по-късно, т.е. в 13:34 ч.

Водещи

Най-четени