Столицата пак ще "пресъхне" заради ремонти 11.05 | 11:29

Вижте къде ще бъде спряно водоподаването

От Цанка Донкова

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщават от пресцентъра на компанията.

На 13 май, вторник, във връзка с реконструкция на уличен водопровод и монтаж на спирателен кран на ул. 720 кв. "Княжево” вилна зона "Килийте”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 720, ул. 718, по ул. "Полско цвете” от ул. "Витошки извори” до ул. "Синята скала”, по ул. 719 от ул. "Полско цвете” до ул. "Синята скала”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 719№11. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 13 май, вторник, във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения по ул. "Константин Фотинов” кв. "Сухата река”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района: ул. "Константин Фотинов”, ул. "Липов път” .

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. "Константин Фотинов” №77. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. На 13 май, вторник, във връзка с монтаж и подмяна на спирателни кранове в с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Кокиче”, ул. "Никола Петков”, ул. "Хан Аспарух”, ул. "Христо Ботев”, ул. "Цар Борис ІІІ”, ул. "Околовръстна” и индустриална зона Казичене юг.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Аличо” ъгъла с ул. "Хан Аспарух”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Водещи

Най-четени