Шеф Борис Петров: В Банско 1 час паркинг е 15 лева, а в Пирин Голф Клуб храната е за кофата 03.01 | 13:20

Толкова посредствено е всичко, че няма как да го опиша. Иначе на обяд на 31-ви си заобиколен от цялата "Гъзария" на България, Политици и Бизнесмени и Евро Програми -тарикати, абе всички. Знаете ли какво си мисля, че тези хора които обядват там заслужават точно това. Нищо Повече, пише топ готвачът

От iNews.bg

Популярният шеф готвач Борис Петров отново напомни за себе си по празниците. Имащият парещ език майстор с черпака в ръка показа нагледно какво всъщност представляват някои от нашите прехвалени местенца за отдих. Едното от тях е Пирин Голф Клуб, където Борис Петров срина със земята своите колеги-готвачи. Той не пропусна да напомни и колко струва 1 час паркинг в топ зимния ни курорт - Банско. 15 кинта...

Пирин голф Кънтри Клуб място за снимки, Единствено!!!!

Решихме да си направим празничен обяд в ресторанта с най-големи претенции на юг от Благоевград.

Голяма грешка!?

Всъщност мястото е разкошно, красиво. Но всичко до там. Сядаш на масата и започват проблемите. Още от управителя, подстриган като борец с кисела муцуна, нареждащ на висок тон по персонала. Храната е директно за кофата.

Толкова посредствено е всичко, че няма как да го опиша. Иначе на обяд на 31-ви си заобиколен от цялата "Гъзария" на България, Политици и Бизнесмени и Евро Програми -тарикати, абе всички.

Знаете ли какво си мисля, че тези хора които обядват там заслужават точно това. Нищо Повече!

Трябва спешен, нов мениджмънт, далече от фамилията.

Оцеляват единствено защото публика е от горно просочената прослойка, които имат критерий само за пари, но нищо друго, иначе са Чао!

Най-Скапаното място което съм ял някога!

Чувствам се обиден!

Лъскаво отвън Гнило отвътре....

Водещи

Най-четени