Безплатни прегледи по случай 8-ми март в Пловдив 07.03 | 09:12

За безплатните прегледи при специалистите Медицински център – 1 не е необходим талон от личния лекар

От Георги Георгиев

Във връзка с Международния ден на жената – 8 март екипът на Медицински център – 1 в Пловдив ще проведе тридневни безплатни прегледи.

На 7, 8 и 9 март всеки желаещ може да се консултира с дерматолозите във връзка с кожни и венерически болести, бемки и туморни образования, с офталмолозите д-р Екатерина Георгиева, д-р Наташа Гинева за катаракта (старческо перде) и доц. д-р Марин Атанасов – един от най-добрите специалисти при безкръвни операции за премахване на катаракта, невролозите д-р Евгений Ненчев и д-р Валентина Спасова за вертижен синдром (световъртеж).

Швейцарският специалист по флебология и съдови болести д-р Петър Илиев, един от именитите лекари в Европа при лечението на разширени вени и трудно зарастващи рани, също ще консултира безплатно.

Хората страдащи от заболявания от сферата на коремната хирургия, ще бъдат прегледани от д-р Александрина Александрова, д-р Грую Мишев и проф. д-р Петър Учиков,

За безплатните прегледи не е необходим талон от личния лекар. Единственото условие е пациентите да запишат предварително час на тел. 032/ 644 222. Повече информация може да получите от сайта на МЦ -1 www.medcenter-1.com.

Водещи

Най-четени