Иновативни идеи за здравеопазването събират медицинския и IT сектори в София 21.02 | 09:15

Регистрациите са отворени до 26 февруари 2017 г.

От iNews.bg

За втора поредна година в столицата ще се проведе специализираният Digital Health and Medical Innovation Forum. Регистрациите  са отворени до 26 февруари 2017 г.

Форумът е модерна платформа за обмен на нови идеи и решения в сферата на здравеопазването, медицината и технологиите. Бизнес събитието среща здравния и IT сектор на 27 февруари в София. 

Организаторите очакват по време на събитието сериозни дискусии,  дебати и предложения от страна на участниците в залата. 

Надя Маринова гл. редактор на b2b Media сподели: "За втора поредна година темата предизвиква сериозен интерес от страна на сектора.  Към момента броят на заявките за участие от страна на бизнеса е висок и като количество и като качество. Щастливи сме, че форумът ще събере представители на бизнеса от цялата страна. Нашата цел е събитието да се превърне в традиционна годишна бизнес среща, която да генерира обмен на нови идеи между държавните институции, неправителствени организации, CEO, CIO и техническия мениджмънт от страна на бизнеса, предприемачи, иноватори, студенти и медии. Секторите здравеопазване, медицина, биотехнологии и технологии е необятен и вярваме, че България може да е фактор и да генерира нови решения, приложими в световен мащаб. Вярваме, че за да се постигнат успехи в този сектор, е необходим диалог. И когато даваме платформа за иновативните проекти, вярваме, че ще подпомогнем тяхното развитие и ще видим добри резултати в съвсем близко бъдеще”. 

Участници в дискусионните сесии на форума ще са:

- Министерство на здравеопазването: доц. Найден Шиваров, директор на Дирекция "Информационна и комуникационна политика в здравеопазването”

- Столична община: Моника Чеуз, директор дирекция "Здравеопазване”

- Български фармацевтичен съюз: проф. Илко Гетов

- Национално сдружение на частните болници: д-р Николай Болтаджиев, председател на Управителния съвет 

- Пламен Тютюнков, експерт иновации в здравеопазването

- Даниел Георгиев, Iris Technologies

- Таня Илиева, консултант регулации и финансиране по програмите на ЕС

- Калин Костов, основател на MedicHome

- Надя Ванева,  3CON Communication

- Надя Маринова, гл редактор на b2b Media

Форумът е за хора, интересуващи се от нови бизнес запознанства в медицинския сектор, които инициират динамични дискусии и поддържат медицинските иновации като приоритет в сектора на здравното обслужване и грижата за човека. 

Участието за медии е безплатно. Моля, заявете своето присъствие ТУК.

За повече информация можете да следите и Facebook страницата на събитието.

Медии и организации партньори: b2bmedia.bg, manifesto.bg, Framar.bg, fakti.bg, inews.bg, CredoWeb, Red Media, в-к Животът днес, HealthMedia, clinica.bg, Medinfo, радио Зорана, БДВО, 3CON Group, Gourmet publishing

Водещи

Най-четени