Искате да подобрите здравето си? Ето ви 8 идеи 26.04 | 12:12

Просто трябва да сте последователни

От iNews.bg

Интелигентните хора знаят, че здравето е приоритет, независимо на каква възраст сме и с какво време разполагаме. Затова всеки съвет, свързан с тази тема, е добре дошъл. От Div.bg дават 8 наглед нестандартни идеи как да направим така, че да сме по-здрави.

1. Благодарете

Звучи странно, но е факт, че когато един човек искрено благодари за нещо на друг човек, първият се чувства по-добре. Същият ефект усещаме и когато сме благодарни за нещо, което ни се е случило в живота генерално. По този начин караме мозъка си да мисли за нещата, от които се чувстваме добре, а не да се насочва към негативното.

2. Раздвижете се

Намирайте си поводи да се движите повече от обикновено. Ако можете да избирате между стълби и асансьор, изберете първия вариант. Телата ни са създадени за движение, така че бъдете така добри към тях и им го предоставяйте.

3. Спете

Да, знаем, че сте много натоварени и нямате време за нищо, но гледайте да спите повече. "От сън спомени няма" и "Ще спя, когато умра" са две от най-тъпите фрази, които чуваме редовно. Сънят е велико нещо. Не си го отнемайте.

Всички идеи за по-добро здраве можете да прочетете тук!

Водещи

Най-четени