Две фирми искат да консултират инженеринга на депото във Видин 16.07 | 16:26

Това са "Рутекс” и „Пътинвест инженеринг”

От Ралица Стоянова

Две фирми искат да извършват консултантска услуга и строителен надзор на регионалното депо за битови отпадъци във Видин.

Те бяха отворени днес от комисия с председател инж. Добромир Дилов – заместник-кмет на Община Видин, в присъствието на представители на двете кандидатстващи фирми, на медии и външни експерти.

"Рутекс” ООД – София и "Пътинвест инженеринг” АД - София са фирмите, подали документи за изпълнение на обществената поръчка с предмет "Инженеринг за обект "Регионално депо за битови отпадъци в регион Видин".

Офертите им бяха отворени днес от комисия с председател инж. Добромир Дилов – заместник-кмет на Община Видин, в присъствието на представители на двете кандидатстващи фирми, на медии и външни експерти, информират от общината.

Кой ще извърши консултантската услуга, ще стане ясно в срок до 60 дни.

Регионалното депо се изпълнява по Приоритетна ос 2 на Оперативна програма "Околна среда 2007-2013г.", съфинансирана от Европейския фонд за регионално развитие и от Кохезионния фонд на Европейската общност. Община Видин е водеща организация при изпълнението на проекта.

Водещи

Най-четени