А на вас какво ви се привижда на това видео от Марс? 12.11 | 13:21

Ето какво съзрял един "ловец на НЛО"

От Антония Михайлова

Любител на паранормалните явления, наричащ себе си "ловец на НЛО", привлякъл със свое откритие стотици хиляди потребители в YouTube. Той твърди, че видял на повърхността на Марс изкопаемо живо същество.

Мъжът разказва, че забелязал камък с очертания, които много напомнят малко животно, когато разглеждал снимки, направени от марсохода Curiosity.

Като увеличил изображението, внимателният привърженик на мисиите на НАСА заключил, че това са вкаменели останки на игуана.

Човечецът неведнъж разгледал интригуващата снимка и решил да разкаже за наблюденията си и на останалите потребители на YouTube.

И така, видеото с въпросното изображение е събрало интереса на повече от 337 000 потребители. Любопитно е, че голяма част от хората, които са го разгледали, са съгласни, че обектът със странната форма наистина са останки от гущер.

Наскоро друга снимка привлече вниманието на много наблюдателен жител на Япония, който съзря на нея бягащ гущер. Тогава привържениците на теорията за конспирация повдигнаха версията, че НАСА е изпратила на Марс животни с цел тайничко да провежда научни експерименти.

Та чудехме се вие какво виждате на това видео?

Водещи

Най-четени