Беше само въпрос на време… 19.07 | 11:06

Взрив на автобус с израелски туристи в Бургас слага началото на кошмара

От Таня Георгиева

Не знам как да започна… Ужас, шок, вцепенение – новината за станалото мина през мен и ме изпепели. Защото се случва в моята страна! В МОЯТА БЪЛГАРИЯ!!!

От 23 години "демократичните" ни правителства по най-циничния и престъпен начин водиха външната политика на държавата така, че закономерно дойде моментът, в който през порутените врати на мизерното ни битие, поканиха "тероризма" у нас.

По дяволите благия тон! Аз съм Човек, аз съм Майка, аз съм Гражданин на Република България! И затова имам право да крещя сега, за да не вия от мъка после… Както майките на Сърбия, Либия, Египет , сега и Сирия, вият за смъртта на мъжете и синовете си…! Въпросът е кой ще ме чуе…

Ще ме чуете ли всички вие, на които с моя глас на всеки четири години давам работа срещу отговорността да ме пазите и защитавате, дали искам американски военни бази в моята мирна България? Попитахте ли ме дали искам с парите от данъците на моя труд да храня чужда армия, а вие да се прехранвате с човешкото ми достойнство? Попитахте ли ме дали искам да заменя мечтите си за заслужена почивка със страха и ужаса да не бъда разкъсана от бомба?

А аз ви питам: Защо ме правите съучастник в мръсните ви интриги с чужди господари? Защо залагате живота на мен и децата ми на дръвника на ново робство? Защо моята кръв и кръвта на децата ми за вас е по-евтина от уискито, с което ви черпят новите ви "шефове"?                               

Ще ме чуеш ли ти, министър Младенов, който не ме попита искам ли да залагаш бъдещето ни в американската рулетка за световно господство и реши да превърнеш моята България в дипломатическа лаборатория за решаване на чуждите нам сирийско-ирански проблеми…?

Аз те питам: Защо "поздрави усилията нa ливанското ръководство да изолира Ливан от събитията в Сирия…", а с действията си досега не "изолира" моята сигурност от "терористичната опасност"? Защо "отправи силно послание към ливанските партии да си сътрудничат за предотвратяване на разпространяването на конфликта в съседна Сирия извън нейните граници" (цитатите са от сайта на МВнР, (бел. ред.), а не предотврати кървавия "повод", който обрича мен и семейството ми на кошмара от вечния страх да идем на кино, театър или почивка?

Напротив – цяла България видя как, за да се харесаш (или заслужиш нещо…??? ) на "задграничните си партньори"  стигна до там, на Моята Земя, прочута по цял свят с толерантност и внимание към всички етноси и религии, да правиш тайни срещи със "сирийската опозиция"…

Тогава ли решихте да обвините Хизбула, Сирия и Иран за кървавата баня на Сарафово, която нарекохте "терористичен бомбен атентат", забравяйки, че вече два пъти моята България беше въвличана в същия подъл сценарий – 1933 г. и 1981 г.?!?! Само идиот би ви повярвал, че Иран стои зад този жесток акт!!!Не и аз…

За 23 години отнехте правото ми на труд, смачкахте правото ми да се лекувам, съсипахте правото ми да образовам децата си, погаврихте се с правото ми на достойни и спокойни старини…

Сега посегнахте и на правото ми на Живот!!! За мен, майката, чиито тревоги и безсъние продадохте за жалки центове, и българката, от чийто труд живеете, остана само правото да КРЕЩЯ! Затова сега ще изкрещя: АЗ, Твоят работодател, министър Младенов, ТЕ УВОЛНЯВАМ! АЗ, Вашият Суверен, политикантчета, ПРЕКЪСВАМ ТРУДОВИТЕ ВИ ДОГОВОРИ!!!
 




Водещи

Най-четени